street_races
Mesaj Sayısı : 21 Kayıt tarihi : 20/10/08 Yaş : 31 Nerden : KAYSERİ
| Konu: nick MAYNAK Çarş. Kas. 05, 2008 12:10 pm | |
| KüçüK ßiR ÇoCuK Gißi ŞimDi ßasım EğiK aMa ßonißon YüzünDen DeiL aSqıM yÜzünDen..!!
KenDin İÇin DeiL ßEnim İçin Sev ßeni Nan xD
éh SnDé hakSız sayıLmazSın !! SonucTa aç ßi aYısın Yémék vérmédén OynamazSın !!
éLimDé ki ßu çizqiLéR qéCmi$in faLı..İçinDéki izLéR öLümLéRdén kaLmaLı..
UmuDumu YiTiRmeDim ÇaTLaDa PaTLa BaK HaLa aYAkTaYım..!!
SenDen SevgiLi DeiL aNCak SüPüRman OLuR xD
SıCaK ßiR GünDe İçim ßuz Gißi ßu Senin EseRin ße SevqiLi..!!
en moda sözler KaLPLeR ßiR OLunCa KaŞaRLaRDa eRiR xD
AsK nEDenSiz SevmeK yHa ßEnDe sEviORum NeDensizCe Seni <3 EL Ne DeRSe Desin ßoşVer Sen ßenim ALınyazımSın <3
VazGecemeDiqim, SayFaYı ßiR TürLü KaPaTamaDıqımSın <3
Sonunu ßiLseyDim İnan Hiç SevmezDim.. <3
aLDıqım Her NeFes YaSamak İçin YaSAmaK Ta Senin İçin <3
UmuRSamaDan Ne KaDaR YaSARım Ki SonunDa Yine Seni HaTırLaRım Ki..!!
GöRmeSin KimSeYi GözLeRin Sen ßenim ßiRiciq SevqiLimSin <3
EsKiSi Gißi DeiLSin İ$Te Ask Da TüKeniRmiş ZamanLa...
HasReTin YokLuqun YaLnızLıqıM HePsi ßir OLup ßana İnaDına GüLümSüYoRLaR..x(
ßasKa DiYaRLaRa GiTsemDe KaLßim Hep SeninLe <3
qeL artık çıkar beni karanLıktan uzat artık uzat bana eLLerini kurtar ne oLur kaLbim seni arar ayırma bnden qösLerini..
qözLerine daLmak ßir daha Çıkmamak en ßüyük hevesti ßende...
Sen yokSun Şimdi sözLerin Yok Sen yokSun qözLerin yok...
hasRetnLe başa çıkamaz oLdum buraLarda...
Bana biR wedayı çok göRenin aRkasından DUR diyemem...!!!! Simsiyah yine heR taRaf..YanLıs düzen, YanLıs Zaman ! yeniLmiyorum hayır saDece susuyorum. cümLeLerim eskiyor sadece susuyorum..
Kırmak istiyor bırak qitsin... üzmek istiyor bırak qitsin... birdaha dönmesin....
ihTiacım oLan aska,svqie,svqlie dostlua hersee sahibim . qeride kalanlar sizn olsun.
aşıq oLucam bNn..bNim oL desen oLmam.hadi kaL deseN kaLmam. baqLasaNn durmam...
bu devasa şehrin uçsuz bucaksız sokakLarında seni qörmem.. tesadüf mü yoksa kader mi?
sen qüLerken qörmek mi beni üzüyor yksa unutuLduqmu biLmek mi ?
Yalnızlığımı örttüğüm yalnız bedenler de terk etti beni..
?•??•?• Öyle Bir Sevdiki kalbim Unutmaz Artik Bir An »» Seni ==>> …. «« .!!•?•??•?• *Aşk, dudaklarından dökülen sözler değil, gözlerinden akan yaşlardır. *Senden uzaktayım diye unuttum sanma. Zaman alışmayı öğretir ama unutmayı asla! *Tanrı sana öyle 1 ceza wersinki benim seni sewdiğim kadar sende bir başkasını sev ve bir başkası benim seni sevdiğim kadar senden nefret etsin. *Bizim aşkımız İstanbul kadar büyük, Berlin kadar yıkılmaz, Ağrı kadar yıkılmaz, Paris kadar çekici, Maraş kadar vazgeçilmez. Aşk dediğin bzm gibi olmalıç *Sen gülünce uçsuz bucaksız gözlerim kamaşır. Ama ağlayınca cnm, bu deniz kuruor adeta. İçinde bir tek şey kalıyor…Çırpınan balıklar!. *Çekerim giderim, bende kiyarim sevgime, yanarim ölürüm, belli etmem kendime bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdim, yalnizliga yenilmem kendimi, artik ölsem bile seni aramam
Sen ne biçim aşıksın sevdiğine seviyorum bile diyemeyen sen ne biçim aşıksın sevdiğine değer vermeyen nasıl aşıksın be sen nasıl aşıksın
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü aşk sessiz, sevgi dilsizdir..
Senden o kadar nefret ediyorum ki ama o kadarda seviyorum artık unutacağım seni sen de unut beni biricik nefretim…
Bazi rüyalar digerlerinden çok uzun sürer. Bazilari da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam su an bu mesaji okuyor.
Al hadi hançeri eline vur hadi sırtıma acıma canım nasıl olsa kahpelik son modaa !!!
Mesajı okuduktan sonra elini kalbine koy güleceksin. Sana ruhumu yolluyorum birazdan öpüleceksin.
Hiç başlamaması gereken bir aşktı bu zaten. Yasaklarla başlayıp yasaklarla biten. Artık sevmek yok, dönmek yok. Seni yeniden sevmesini bildiğim gibi unutmasınıda bilirim.
Dünyanı tersine döndüreceğim, senide canından bezdireceğim, yaktığın ateşi söndüreceğim ,hesabım bitmedi daha seninle.
Yarı dalgalı olmamalı deniz,Ya tam durulmalı,ya da tam kudurmalı.Yarı ümit vermemeli sevgiliye,Ya değer vererek sevmeli,ya da çekip gitmeli.
Balıkların aşkını bilirmisin dokunamazlar ama yüreklerinde hissederler sevgiyi bende sana dokunamıyorum ama yüreğimdesin BİTANESİ..
seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa degiller…
Kapilma rûzgarima sende aldanirsin.
Kanayıp ne kadar tutabilirsin gül uğruna dikeni….
gururlu iletiler, gururlu laflar, gururlu msn iletileri, gururlu msn nickleri, gururlu msn sözleri, Gururlu Nickler, gururlu sözler,gurursuz nickler 1- BoşVer! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMeyi Gücün YeTeRSe KahKahaya Boğ Beni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSe YureğiDeN Öp Beni 2- Savaşma Seviş. eN büyük savaş Sevişmektir zaten … 3- Kiz DiYe oNem VeRenin.. GuZeL DiYe Kaşar SeVenin! PaRa DiYe Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MeKaNini ……. 4- Farkimi Farkına Vardınya .. ArTik Dönmesende Fark eTMeZ.. 5- uMutLar Tükendi ve ben yine iÇiYoRum aNNe. . 6- SaLLanSaDa YıKıLmaz TahTim .. DeTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir 7- Dedimya Güzelim Sayende Pisqopat Oldum .. 8- Ben uğrunda ölmeyi göze almışdım Ama sen uğrunda sinek öldürülecek adam değilmişsin.. 9- Bizim aşkımız bir Türk filmi Gibiydi Baştan bakınca Sonunu Görebiliyordum ..
KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.
CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BeNDe SeNin GozLeRiNe Kanmsim GuNesin YeR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SeNin GozLerinDe yanmisim . .
GeL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLeriNe YasLandir DeLirMisim SeVDe BeNi usLandir..
Aşık olup ızdırap çekecegime, Nezle olup “Sumugumu” çekerim.
oLüm GeLdiği Zaman YaniMa GeLMe.. Senin için AzRaiLLe’De HeSap KiTap Yaparim !!
Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım “Sonsuz aSkım”..!
Tam KarsiYa GeÇeRKeN BirakTiğin ”O” eL BeNim ..
Aşk elmayı yemekle başlar, Armudu yemekle de sona erer
GeCeeLrin KaRanLiği YeTMeZ Gibi GunDuzLerimi De KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMe KaRanLikLArDa Ve SoGukLarda YaSamaYa AlisTim.
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi?
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
Hele Bir Kapansın Kapılar ! Sular Durulsun ! Bıçak Atacagım Tam 12′Den ! Kısa Devre Yapsın Kalbim ! Ellerım inatla Dokulsun Cıgaraya !Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM…!
$ë¥tañ’Iñ tëk gûñahI MëLëk’ë øLañ a$k’I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk’Iñ $ë¥tañ’Dañ FarkI ¥øktur..!
‘Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN!
îlk gôrûstê a$kâ înânîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrârmî gîrêyîm ?
µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr …
YakLa$Ma UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDëñ ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN
BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE….ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lüx & Cocaine Kadar Tehlikeliyim !
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Bir $iseden dókúLen SARAP ‘ in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ‘ in degiL, SødayLa patLayan HAP ‘ in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ‘ Siyiz !
ßugün Sen!n için ß!r Kurßan Kest!m ß!LekLer!m HaLa Kanıyor Ve Acıyor.
Kapat GozLérini Vé Bana Bak Bén! Diyé Né varsa Gordugun i$té O Sénin Yoklugun..
HaLa UnutMAdım İhanetİNİ KALbiMİn KıyaMeT AlameTinİ VeReYİmDe Al Gİt EmaNeTiNİ SöYleseNe HanGi KurŞuN sEnindİ ben TEk seNLe YıkıLmaDıMm!!!!….
Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .
mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerínvarya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !
Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu DünyadanGöçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!
GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.
uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé
§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék KãdãrCé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..
Sevgi ¿ Nefret Midir ¿ Sevgi ¿ Seni Seviyorum Demek Midir ¿ Sevgi ¿ Yanında OlabilmekMidir ¿ Sevgi ¿ Seninim Diyebilmek Midir ? Sevgi Sen Yokken Seninle Yaşayabilmektir
ßëñ Sëñî øñLar gîßî UcuZ ßar Kô$ëLërîñDëkî HësaPLarDa DëgîL,Yûcë ßîr DaVañIñOrtasIñDa DîMDîk A¥akta ßuLDuM Rëîs.ßakI$LarIñ DëLîP Gë¢ërkëñ NaMërtLîgî,YûrûDûñtøZLu ¥øLLarDa VaZgë¢MëDîñ GôrDûM Rëîs.KuruLurkëñ TuZakLar ArD ArDa VururLarkëñ
bi köpeiM wardı beNi sefer sayaRdı bi sefqiLim warDı köpeğiM kdr oLmadı =( yarınLar hep qsL oLjak derLer 0ySa buqünLerde dünLerin yarını diiLmi ?? =S
doğarKen niçiN ağLadığımı yaşaDıkÇA anLıy0rm
beNden ayrıLmışSın ii haBer bir qsL buLmuşsun ii habeR bnDe bi yakışıkLı buLdum nabeeeeeeeeerrr !! =) =) kısKananLar çatLasın kiéé =)
iNat etMe yağmur bnDen fazLa ağLayamaSSSınn !!
tuZdan bir ewİm şekeRden bi sefqiLim warDı oLan oLdu=)yaqmur yaqdı =)=)
üÇ harfi yan yana qeTirmişLer qençLerin başına derT etmişLer =)
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın
a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim
Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!!
Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n…!:
*·$1·#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir…!!!
ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!! | |
|
Admin Admin
| Konu: Geri: nick MAYNAK Çarş. Kas. 05, 2008 12:31 pm | |
| | |
|