HüKüMDaR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemize Hoşgeldiniz Sitemizde HüKüMDaRLaR Yer Alır Eğer Sizde Bir HüKüMDaR Olmak İstiyorsanız Hemen Üye Olun.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi? Empty
MesajKonu: Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?   Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi? I_icon_minitimeÇarş. Ekim 22, 2008 10:51 pm

Ewt Arkadaslar Hayatta Hiç Aldatildiz Mi Itiraf Edin Bakem ......

Ben Aldatildim bu yüzden günahsız bi kızı aldattım sırf ona inat olsun die ama pişmanım Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
https://yorgunella.forummotion.com
rock_38

rock_38

MesajKonu: Geri: Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?   Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi? I_icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 4:45 pm

WAlla kardeş ben bir kere sevdim onuda aldatıldım ama ondan sonra çıktığım hiçbir kızı sevmedim Very Happy
yage

MesajKonu: Geri: Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?   Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi? I_icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 9:50 pm

lan kanka kubi Very Happy çıktığın kızların listesini yazsana lol! lol! lol! lol! lol!
rock_38

rock_38

MesajKonu: Geri: Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?   Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi? I_icon_minitimeCuma Ekim 24, 2008 1:50 pm

lan git olum manyakmısın site deki üyeler bidaha buraya giremez okumaktan canı sıkılır
yage

MesajKonu: Geri: Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?   Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi? I_icon_minitimeCuma Ekim 24, 2008 1:56 pm

hehe Very Happy anladım onu ben sende kızmı biter la lol! lol! lol! afro

Hayatta Hiç Aldatildiniz Mi?
1 sayfadaki 1 sayfası