HüKüMDaR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sitemize Hoşgeldiniz Sitemizde HüKüMDaRLaR Yer Alır Eğer Sizde Bir HüKüMDaR Olmak İstiyorsanız Hemen Üye Olun.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

..İşte Sözler

3 posters
YazarMesaj
rock_38

rock_38

..İşte Sözler Empty
MesajKonu: ..İşte Sözler   ..İşte Sözler I_icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 5:01 pm

SEVDİKLERİNİ ELDE EDEMİYORSAN ELDE ETTİKLERİNİ SEVMEYE CALIŞ

SİGARANIN ÖNÜNDE AŞKIN TÜTER BU AŞK YALNIZCA MAHŞERDE BİTER BENDEN BASKASINI SEVERSEN EĞER SEVDİĞİNİN KOLARINDA GEBER

Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

Senin eline batan diken değil benim elime batan diken daha çok acıtır çünkü senin acına ben katlanırım

Hayallere dalıp gitmem ben,
Çünkü tek hayalim sensin benim!
Hiçbirşey isteyemem ben
Çünkü birtek istediğim sensin benim.

Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin..

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım. Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak. Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak..

Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim..

Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla.

Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım.

Gelecekse beklenen beklemek güzeldir....Özleyecekse özlenen özlemek güzeldir....Sevecekse sevilen:İŞTE O HERŞEYE BEDELDİR......

Hatırlamak gönül dağındaki gül kadar güzel ise , unutulmak hüzün dağındaki diken kadar acıdır.

Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.

Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..

Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın.

Birlikte Yaşayabileceğin Biriyle Değil, Onsuz Yaşayamayacağın Biriyle Ol. Gelip Boşluk Dolduranlardan Değil, Gittiğinde Yeri Dolmayanlardan Olsun.

Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim.

Mevsimlerden sonbahardayım, senin yüzünden. Dünyadaki herkes için herhangi biri ama herhangi biri için dünyalara değersin.

I love you I love you
Admin
Admin
Admin

..İşte Sözler Empty
MesajKonu: Geri: ..İşte Sözler   ..İşte Sözler I_icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 7:55 pm

güzel paylaşım eline sağlık teşekkürler queen queen king queen queen
https://yorgunella.forummotion.com
yage

..İşte Sözler Empty
MesajKonu: Geri: ..İşte Sözler   ..İşte Sözler I_icon_minitimePerş. Ekim 23, 2008 9:52 pm

kubi güzel olmuş Very Happy hangi siteden buluyon sölede bende 2 yazıyım buraya geek geek geek

..İşte Sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ...Sözler...
» SNN İÇİN BU SÖZLER
» Güzel Sözler
» Anlamlı Sözler
» iki Çift Sözler..